Nu mai știi ce să faci bun? Doar adaugă smântână peste cartofii dați pe răzătoare

Iată o rețetă ușor de preparat – Simplu și bun!

Multe rețete se bazează pe cartofi și sunt foarte gustoase, mai ales când suntem în pană de idei.

Ai nevoie de…

  • 4-6 cartofi (în funcție de cantitatea pe care vrei să o prepari)
  • unt
  • smântână
  • ceapă
  • sare și piper
  • condimente (după preferință)
  • cașcaval

Cum se prepară?

  1. Cartofii se dau prin răzătoare și apoi îi punem în tava pregătită cu unt.
  2. Peste ei adăugăm sare și piper, dar putem utiliza și alte condimente, după preferințele fiecăruia.
  3. Separat se amestecă unt topit cu smântână și ceapă tocată mărunt sau feliată rondele și se toarnă peste cartofi.
  4. La final se pune cașcaval ras deasupra după gust.
  5. Tava se introduce la cuptor timp de 45–50 de minute. Gata! Poftă bună!

NB – aceasta nu este o rețetă low-carb! Este o rețetă bună pentru zilele de „relaxare nutrițională” sau de trișat.