Ruladă din carne și ouă fierte – Face senzație la orice masă

Pentru a prepara această ruladă, veți avea nevoie de următoarele ingrediente:

  • sare si piper, dupa gust
  • 650 grame carne tocata de porc
  • 35 grame patrunjel
  • 6 oua
  • 15 grame usturoi
  • aluat foietaj
  • 50 grame mozzarella

Cum se prepară?

Ouale se pun la fiert, dar intre timp se pregateste carnea tocata. In compozitia carnii de pune un ou crud, urmand sa adaugam piper si sare. Daca doriti un gust mai puternic puneti si usturoiul si patrunjel tocat marunt, urmand sa amestecati bine.

Se taie mozzarella in felii subtiri, trebuie sa iasa 9 bucati. Pe o tava se aseaza o foaie din aluatul de foietaj, urmand sa punem peste ea jumatate din compozitia de carne.

Carnea se intinde uniform peste tava, urmand sa punem 5 felii din mozzarella si 4 oua fierte. Deasupra oualelor punem restul mozzarellei. Din restul cantitatii de carne trebuie sa acoeprim umplutura de oua.

Pe foaia de aluat care are ramas langa carne se face niste taieturi pe diagonala, apoi lipim margile astfel incat sa fie acoperita carnea in intregime. Se unge tarta cu un ou batut.

Cuptorul se incalzeste la 180 grade Celsius si se baga tava pentru 30 de minute.