Cumperi paleuri din comerț? După ce vezi rețeta de paleuri făcute în casă nu vei mai face asta

Ingrediente

Ingrediente pentru aluat

  • 300 g margarină
  • 450 g făină
  • 250 g zahăr pudră
  • 4 gălbenușuri
  • 2 pliculețe zahăr vanilinat
  • 1/2 plic praf de copt

Ingrediente pentru umplutură: cremă de ciocolată, după gust

Pentru decor: 50 g ciocolată neagră

Cum se prepară?

Margarina se amestecă cu zahărul pudră și cel vanilinat și, apoi, după ce se obține o cremă spumoasă, se adaugă gălbenușurile, pe rând.

Făina se amestecă cu praful de copt și se adaugă în compoziție, care apoi se omogenizează.

Aluatul se pune într-un poș sau într-o pungă cu colțul tăiat.

Se eliberează mici cantități în tava de copt tapetată cu hârtie și se coc 10 minute.

Se lasă apoi la răcit și se unesc două câte două cu crema de ciocolată.

Se topește ciocolata și, cu dinții unei furculițe înmuiate în ciocolată, se trece pe deasupra fursecurilor așezate pe un grătar.

Se așază fără a le suprapune pe platoul de servit.

Poftă bună!