Ruladă de pui din 1-2 kg de carne, 30g gelatină și 2 căței de usturoi

Ruladă delicioasă de pui – Rețetă ușoară și pe placul tuturor, din ingrediente simple – O soluție ideală pentru micul dejun sau pentru o gustare simplă și delicioasă… acest preparat va fi un aperitiv extrem de lăudat la orice masă… de toți membrii familiei… și de toți prietenii / musafiri…

Aveți nevoie de următoarele ingrediente:

  • 1-2 kg carne de pui
  • 100 g miez de nucă (opțional)
  • 30 g gelatină
  • 2 caței de usturoi
  • condimente

Cum se prepară?

1. Referitor la carne, noi vă recomandăm să folosiți pulpe de pui, dar puteți folosi orice altceva doriți…

2. Dezosăm carnea, o spălăm și o tăiem bucățele mici. Pe urmă, o punem într-o tigaie și o lăsăm la foc mic să fiarbă în suc propriu, timp de 30 de minute, fără să adăugăm ulei…

3. Amestecăm 30 grame de de gelatină cu puțină apă calduță… Amestecăm până o dizolvăm în totalitate…

4. Dăcă este gata, scoatem carnea de pe foc și, cu ajutorul unei linguri, îndepărtăm zeama rămasă. Amestecăm cu gelatina pregătită anterior.

5. Cât timp se răcește carnea, tocăm mărunt nucile și le prăjim într-o tigaie uscată. Adăugăm și usturoiul zdrobit / mărunțit…

6. Într-un vas separat, amestecăm carnea cu nucile, sarea, piperul și gelatina.

7. Turnăm toată compoziția într-o sticlă de plastic tăiată. Se lasă la frigider câteva ore, pentru solidificare…

8. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem cu atenție sticla de plastic. În continuare, tăiem rulada felii și o așezăm pe un platou… Să o savurați cu drag, alături de familie și prieteni!

Poftă bună!

Dacă v-a plăcut rețeta, trimiteți-o și prietenilor de pe rețelele sociale – Sigur o să le placă și lor și… ne ajută și pe noi… Vă mulțumim!